مهندسین منظـر گستـر(با وقار)

نشانی:آزادراه تهران_ساوه ، کیلومتر20

تولید کننده انواع درب و پنجره Upvc

آدرس کارخانه :

آزادراه تهران_ساوه​​ ، کیلومتر20

دفتر مرکزی :

کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره

کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره چیست؟

"<yoastmark

کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره و قیمت چسب سیلیکون چگونه تعیین می شود؟ نحوه درزگیری پنجره دوجداره چگونه است؟ چسب سیلیکونی یکی از مهمترین چسب هایی است که در دمای پایین یا بالا کاربرد فراوانی خواهد داشت. در تولید چسب سیلیکونی از مواد پلیمری استفاده شده است. به همین دلیل مقاومت این چسب نسبت به چسب های دیگر و محصولات مشابه بیشتر خواهد بود. نام دیگر چسب سیلیکون، چسب آکواریومی می باشد. این چسب به دلیل وجود ساختار شیمیایی و استحکام بسیار زیاد کاربرد های فراوانی خواهد داشت. با یکی دیگر از مقالات منظر گستر، شیشه دوجداره دودی همراه ، ما باشید.

درزگیری پنجره دوجداره یکی از مهمترین کاربرد های چسب سیلیکونی می باشد. چسب سیلیکون در برابر نفوذ گرد و غبار و مایعات مقاومت قابل توجهی خواهد داشت به همین دلیل به یکی از پرفروش ترین محصولات بازار تبدیل شده است. علاوه بر موارد مذکور از چسب سیلیکون برای درزگیری شیشه، شکاف های موجود در اطراف سرویس بهداشتی یا کاشی نیز استفاده می شود. با این حال برای استفاده کردن از چسب سیلیکون باید از مهارت افراد متخصص استفاده کرد چرا که استفاده صحیح از این محصول باعث دوام و طول عمر آن می شود. در ادامه مطلب ابتدا به ویژگی های چسب سیلیکون اشاره می کنیم سپس نحوه درزگیری پنجره دوجداره را بررسی می نماییم.

چسب سیلیکون چه ویژگی هایی دارد؟

چسب سیلیکون چه ویژگی هایی دارد؟

 چسب سیلیکون در برابر دمای بسیار بالا یا بسیار پایین مقاومت بی نظیری دارد. علاوه بر این در برابر آب باران یا نفوذ مایعات مختلف نیز مقاومت قابل توجهی خواهد داشت. چسب سیلیکون انعطاف پذیر بوده و در برابر اشعه فرابنفش نیز استحکام خوبی خواهد داشت. با تمام این تفاسیر نحوه استفاده آن نیز حائز اهمیت خواهد بود.

نحوه درزگیری پنجره دوجداره

نحوه درزگیری پنجره دوجداره

شاید این سوال برای شما هم ایجاد شده باشد که کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره چیست و نحوه درزگیری پنجره چگونه است؟ در وهله اول تهیه کردن ابزار مورد نیاز اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت. مهم ترین ابزاری که برای درزگیری پنجره مورد استفاده قرار می گیرد شامل کاردک، چاقو و کارتریج چسب درزگیر می باشد.

در مرحله اول محل مورد نظر را به طور کامل پاکسازی می کنیم تا هیچ گونه آلودگی مانند گرد و غبار روی آن باقی نماند. سپس با استفاده از کاردک یا یک چاقوی تیز، ابتدای کارتریج را برش می دهیم. پس از اینکه کارتریج را داخل پمپ قرار دادیم، میزان خروجی چسب سیلیکون را بررسی می نماییم. سپس به آرامی و با دقت محل مورد نظر را آغشته به چسب می کنیم. باید توجه داشته باشید که برای ایجاد سطحی یکنواخت و از بین بردن برآمدگی می‌ توانید از کاردک استفاده کنید.

چسب درزگیر پنجره و انواع آن

چسب درزگیر پنجره و انواع آن

چسب های سیلیکونی در دو دسته متفاوت تقسیم بندی می شوند. برخی از چسب های درزگیر انعطاف پذیری کمتری دارند. این در حالی است که برخی دیگر از چسب های درزگیر از انعطاف بالاتری برخوردار خواهند بود. علاوه بر موارد مذکور چسب های سیلیکونی با رنگ های مختلفی نیز تولید می شوند که هر کدام از آنها کاربرد خاص خود را خواهند داشت. به عنوان مثال چسب های سیلیکونی سفید، در محیط حمام مورد استفاده قرار می گیرند. نوع دیگر چسب های سیلیکونی کاملاً بی رنگ و شفاف می باشند و برای درزگیری پنجره ها یا شیشه های ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

چسب سیلیکون مشکی نیز در صنعت خودرو سازی کاربرد خواهد داشت. علاوه‌ بر این چسب سیلیکون قرمز نیز به دلیل مقاومت بسیار بالا در صنایع مختلف کاربرد دارد. نوع دیگری از چسب سیلیکونی نیز وجود دارد که حرارتی می‌باشد و در برابر حرارت استحکام بسیار خوبی خواهد داشت. نحوه تولید چسب سیلیکون حرارتی به گونه ای می باشد، که آن را در برابر حرارت 315 درجه سانتیگراد نیز مقاوم کرده است. امروزه از این چسب در موتور خودرو نیز استفاده می شود. علاوه بر این برای استفاده کردن در قطعات فلزی نیز کاربرد زیادی خواهد داشت.

نحوه تعیین قیمت چسب سیلیکون

کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره

حال که با کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره آشنا شدیم، این سوال مطرح می شود که نحوه قیمت گذاری چسب سیلیکونی بر چه اساسی خواهد بود؟ قیمت چسب سیلیکون، به عوامل متعددی بستگی دارد. بر همین اساس می توان گفت که چسب های سیلیکون در حجم های مختلفی تولید می شوند. به همین دلیل قیمت گذاری چسب سیلیکون بر اساس حجم و اندازه آن انجام خواهد شد. علاوه بر این کارخانه تولید کننده و کیفیت چسب نیز در قیمت گذاری آن بی تاثیر نخواهد بود. در حال حاضر چسب های سیلیکونی با وجود کاربرد های فراوانی که دارند از قیمت بالایی برخوردار نیستند.

با استفاده از چسب سیلیکونی به راحتی می توان فضای خالی سطوح مختلف را پر کرد. علاوه بر این رنگ پذیری و چسبندگی مناسب نیز از دیگر مزیت هایی می باشند که موجب افزایش فروش چسب سیلیکونی شده اند. فرمول شیمیایی چسب سیلیکونی به گونه ای می باشد که ضد حساسیت بوده و در صورت برخورد با دست موجب ایجاد مشکلات پوستی نخواهد شد. با این وجود در صورت تماس چسب با چشم باید بلافاصله چشم را با آب سرد شستشو داده و به پزشک مراجعه نمود. چسب سیلیکونی در مقایسه با چسب های دیگر از عملکرد مطلوب تری برخوردار خواهد بود به همین دلیل برای درزگیری پنجره دوجداره مناسب تر می باشد.

جمع بندی

کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره

چسب سیلیکونی به عنوان چسب دور پنجره دوجداره شناخته می‌ شود و یکی از بهترین مواد شیمیایی می باشد که کاربرد های بسیار زیادی دارد. از مهم‌ ترین کاربرد های آن می‌ توان به درزگیری سطوح، کاشی، شیشه و… اشاره نمود‌. علاوه بر موارد مذکور از چسب سیلیکون در صنعت برق، فعالیت هایی مانند لوله کشی، بسته بندی محصول و… نیز استفاده می شود. از چسب سیلیکونی بر روی چوب، فلز، چرم، پلاستیک و… نیز می توان استفاده کرد.

با این حال رایج ترین کاربرد آن درزگیری پنجره های دوجداره می باشد. در حال حاضر چسب سیلیکونی با حجم های مختلفی به فروش می رسد. نحوه قیمت گذاری آن نیز بر اساس حجم چسب مشخص خواهد شد. این در حالی است که شرکت های مختلفی چسب سیلیکونی را تولید می کنند. با این حال کیفیت چسب وابسته به نحوه تولید آن خواهد بود. کاربرد چسب سیلیکونی در عایق کردن پنجره دوجداره سبب شده است تا افراد زیادی برای خرید این محصول ترغیب شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *